Választ6 Panzió és Étterem - Bogács
A weboldal Opera 10.5 és Firefox 3.6 vagy újabb verzióra van optimalizálva.


IV.Országos Nyugdíjas Találkozó Bogácson

2014.

Szeptember 29.-től október 2.-án csütörtökig
4 nap, 3 éjszaka teljes ellátással
15.500 Ft/fő/ turnus

A részvételi díj tartalmazza: (Évek óta ugyanazon az áron!)
- 3 éjszaka szállást (falusi szálláshelyeken, házaknál napraforgós magán fogadókban, ezért nagyon fontos a csoportok létszám elosztása, hogy ki-kivel szeretne lenni egy házban, mi ezt próbáljuk megoldani, de kérem mindenki vegye figyelembe azt, hogy kb.600-embert kel elszállásolnunk.)
- 3 ebédet, 3 vacsorát, 3 reggelit
- Október 2-án 1 db éjszakai fürdő belépőt 1 pohár pezsgővel. További programok, szolgáltatások adott áron Igényelhetők, amit megérkezéskor a helyszínen kell megrendelni , egyeztetni a szolgáltatókkal és befizetni. A helyi I.F.A.-t mindenki a szálláshelyén rendezi 280:-Ft / fő / NAP

Programjainkból:
2014 Szeptember 29 hétfő:
9.00 órától - érkezés folyamatosan, Regisztráció, jelentkezés a fakultatív programokra, a nyugdíjas ki mit tud –ra a nyugdíjas szépségversenyre férfi-női kategóriában, szálláshelyek elosztása .

(A szálláshelyeket csoportosan és egyénileg is jelentkezési sorrendben osztjuk szét).

A résztvevők folyamatosan érkeznek minden csoportvezetőnek jelentkezni kell a bogácsi kultúrházban ahol a csoportvezetők megkapják a szálás kulcsait, ahol egyeztetik a találkozó programjait mi mikor kezdődik melyik programban hány fővel szeretnének részt venni itt kapják meg a csoportvezetők a részvételi jegyeket, a fellépések időpontjait stb. Mindenféle kérdést itt lehet tisztázni a találkozóval kapcsolatban.

12:00 -14 óra: ebéd. Mindenki a kultúrházban eligazításkor kapott helyen és időpontban köteles az ebédelést megkezdeni a torlódások elkerülése miatt.

14:00-tól kisvonatos kirándulás (egyszerre Kb. 20 fő fér fel a vonatra) ár megegyezés szerint, ezt is megérkezéskor kell megrendelni és kifizetni a kultúrházban.

14:00 óra: fakultatív Omnibuszos, kirándulások. Ára megegyezés szerint Ft/fő megrendelés megérkezéskor a kultúrházban.

Minimum 20 fő jelentkező esetén gyalogos turistacsoportok indulnak idegenvezetővel kb. 60 perces időtartamra:
Ősember barlang, barlanglakások, Kaptár-kövek, Hórvölgye stb. Ezt a programot is megérkezéskor kell megrendelni. Tehát a csoportvezetők jó, ha előre összegyűjtik az igényeket és beszedik az árát így gyorsabb lesz a regisztrálás.

18:00 -19.00 óra: vacsora

19:00 óra: borospince látogatás, Bortúra (6-8 pincében) borkóstolás Bogácson. Kérjük előre megadni, hogy ki milyen (Kb.) létszámmal szeretne részt venni a borkóstoláson, mert ha nem, akkor úgy járunk mint tavaly, (egy borospince sem volt nyitva) mert senki nem igényelte azt előre és nem tudtuk megszervezni a nyitva tartást. Jelentkezés megérkezéskor a helyszínen, a borkóstolókat itt kell megrendelni, és befizetni itt kapja meg mindenki a helyet és az időpontot, hogy ki hová és mikor megy a borkóstolásra. Aki itt nem jelentkezik az egyénileg megy abba a pincébe ahová még befér és ott fizeti azt. Ne feledjük, hogy igen sokan (Kb:600-an) leszünk. Némelyik pincében élőzenére lehet mulatozni ezt is ha ide szeretnének menni jó előre kérjük jelezni, hogy megszervezhessük a zenekart.

2014. Szeptember 30. kedd:

8:00-9.00 óra: reggeli, majd folytatódik a fakultatív Szafari buszos kirándulás, vagy a kisvonattal is lehet hosszabb-rövidebb túrákat tenni, vagy csak egyszerűen fürdeni a Bogácsi gyógyvízben. 10.00-tól: a Bogácsi Kultúrházban Nyugdíjas KI-MIT-TUD 1. elődöntő, ha sok csapat jelentkezik (kb 20-25) csak akkor lesz több elődöntő.
10:00 óra: Bogácsi Piac megtekintése és vásárlás vagy Gyalog túra szakképzett túravezetővel (kb. 10 km) feltételek úgy, mint előző nap.

12:00-13.00 óra: ebéd Mindenkinek a kijelölt étteremben, és időpontban.

14:00 óra: Nyugdíjas KI-MIT-TUD 2.elődöntő: Műsorok a kultúrházban a nyugdíjas egyesületek tánccsoportjai és énekcsoportjai közreműködésével, külön szervezők irányításával.

Napközben szabadprogramok.

18:00-19.00 óra: vacsora

20:00 óra: Éjszakai ”gyertyafényes pezsgő-fürdő”, karaoké, ének- parti a fedett nagymedencénél képzett karaoké mesterrel, ez a fürdőbelépő benne van a részvételi díjban.

2014. Október 1. szerda:

8:00–9:00 óra: reggeli.

9:00 óra: Bogács nevezetességeinek megtekintése. (Kilátó, Hagyományőrző ház, Tájház, Templom, stb.)Idegenvezetővel vagy anélkül.

11:00 óra: Nyugdíjas KI-MIT-TUD 3. elődöntő.
A meghirdetett szépségverseny résztvevőinek bemutatkozása, férfi-női kategóriában.(Csak ha elég jelentkező van.)

A kisvonatos és a szafari buszos kirándulások folytatódnak.

12.00-14.00 Ebéd mindenkinek a kijelölt helyen turnusokban.

14.30.-tól Nyugdíjas KI-MIT-TUD DÖNTŐ.( ha nincs sok csapat, akkor a mai nap délelőtt megtartjuk a döntőt és az eredményhirdetést is együtt ,mint tavaly Új másik szakértő helyi Zsűrivel. A döntő eredményhirdetése várhatóan 16:00-kor (vagy 12:00-kor) lesz, a szépségverseny eredményhirdetésével együtt. (mármint, ha lesz elég jelentkező a versenyre tavaly 2 fő volt összesen) 15.00 Szabadprogram: kirándulások ,fürdés ,babamúzeum, kilátó stb.

18.00 -19.00 Vacsora

Minden nyugdíjas klub( csak az a csapat aki akar, nem kötelező) a szálláshelyén ismerkedési vagy csak beszélgetési estet tart a beszélgetéshez szükséges bort nagykereskedelmi áron (egyenesen a termelőktől igen jó minőségű )külön kérésre biztosítjuk.

2014.Október 2. Csütörtök:

8.00-9.00 óra reggeli

Szabadprogram, fürdés, gyalogséták, stb..

Reggelinél elköszönés, zárszó, utána hazautazás.
A fürdő nyitva van most is, mint mindig, aki csütörtökön is szeretne fürdeni semmi akadálya nincs, csak belépőt kell vennie. Ha a szobákat átadták utána még külön „olcsó” pénzért ebédet is tudunk biztosítani annak, aki ezt kéri.

Jelentkezni: 2014. szeptember 05-ig a valaszt6@freemail.hu emailban vagy a 3412, Bogács, Fürdő út 2. címen. Érdeklődni, Tájékozódni Csetneki Lászlónál vagy Bogács honlapján: www.bogacs.hu , www.mngsz-eszakbukki.hu vagy www.valaszt6.hu

A turnus árát (15.500.- Ft) befizethetik postai csekken vagy átutalással az iménti címre 2014. szeptember 05-ig. A fenti telefonszámon kérhető a számlaszám.

Ne feledjék már a 4.-et szervezzük és minden évben okulunk az előző év hibáiból így ez a mostani csak sokkal-sokkal jobb lehet bár az eddig megtartottak is sikeresek volta. Tehát önt is várjuk itt a helye közöttünk!

Bővebb információ kérhető a következő telefonszámon: 06-30-9836-052 ( Az esetleges változtatások jogát fenntartjuk)

Szervező:
Csetneki László képviselő,
a Bogácsi Önkormányzat Idegenforgalmi Bizottság elnöke.
Segítők:
a Bogácsi Turisztikai és Szolgáltató Non profit KFT munkatársai.

 

Borsodi Ászok Bt.
Bogács Fürdő út 2.
Tel / fax: 06(49)-334-077
Mobil: 06(30)9836-052
www.valaszt6.hu
e-mail: valaszt6@freemail.hu


Copyright (C) 2018 - Webmaster